Nedjelja 21 Jul 2024

   O nama

Poštovani posjetioci,
Želimo Vas pozdraviti i na ovim stranicama prezentovati našu Agenciju i njenu ponudu.

D.O.O „ROTTAL „ Brezovo Polje – BRČKO je preduzeće osnovano 1990.godine .Dugoročan plan razvoja preduzeća je uskoj vezi sa razvojem sa svih privrednih subjekata na području Brčko Distrikt,Republike Srpske kao i same Bosne i Hercegovine i šire.
Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina nafte i naftnih derivata .U svom sastavu ima nekoliko vlastitih benziskih pumpi sa pratećim segmentima .
DOO „ROTTAL“ BRČKO je prepoznatljivo širom Republike Srpske kao i Bosne i Hercegovine,zbog visokog profesijonalnog odnosa prema radu ,stalnom dokazivanju kvalitetom usluga ,te visokim kvalitetom roba koje nudi tržištu.
Sve ovo proizilazi iz stalnoga angažovanja svih zaposlenih u DOO „ROTTAL“ iz Brčkog te ,angažovanju stručnih kadrova raznih specijalnosti .Ovakav odnos prema kupcima je garancija uspješnog poslovanja.
Unutar preduzeća D.O.O. „ROTTAL“ radi AGENCIJA „ROTTAL „ZA POSREDOVANJE NEKRETNINAMA sa sjedištem u BIJELJINI ul.Njegoševa br.7,Prvi sprat,kancelarija br.7 upisana u Registar 04/2021

Prioritet preduzeća je zadovoljiti potražnju klijenata i osigurati im profesionalnu uslugu.
Želja nam je razvijati započete, te ostvarivati nove saradnje sa partnerima u inostranstvu kao i na domaćem tržištu.
S obzirom da su u preduzeću trenutno zaposleno 43 osobe, želimo s razvojem i omogućiti dalje zapošljavanje sposobnih i mladih ljudi. Planiranja za budućnost preduzeća idu u smjeru povećanja poslovanja unutar dosada razvijenog posredovanja u prometu nekretnina pa i šire,te gradnju vlastitih nekretnina .
Posredovanje u prometu nekretninama zasniva se na profesionalnom odnosu prema klijentima i velikoj ponudi koja obuhvaća sve vrste nekretnina na području Bijeljine,Brčkog,Sarajeva,Tuzli,Zenici i šire .
Na našim stranicama možete pronaći veliku ponudu nekretnina različitih kategorija kao što su:
- kuće , vile
- stanovi i apartmani
- građevinska i poljoprivredna zemljišta
- poslovni prostori - hotele

Kada je u pitanju izbor agencije, na tržištu postoji širok spektar - od malih ,jedan čovjek firma, do predstavištava velikih internacionalnih lanaca. Neke od njih su odlične, dok neke ne pružaju adekvatnu uslugu, što pravilan izbor čini još bitnijim.

Nezvanično, postoji par hiljada što zvaničnih što nezvaničnih posrednika - agencija, preduzeća, kompanija, samostalnih agenata, advokata, privatnih lica kojima je to samo dopunska delatnost - kako ih razlikovati kada na izgled svi nude isto.
Ako želite agenciju sa velikim marketinškim znanjem, koja vam omogućuje izbor, čist i lagan pristup, profesionalnog agenta,menadžera koji iskače iz okoline i omogućuje vam poziv u pravi trenutak, vaš smo najbolji izbor!
Šta dobijate angažovanjem AGENCIJE „ROTTAL“

Pružamo informacije koje pomažu klijentima prilikom kupovine ili prodaje je samo jedna u standardnom spektru usluga .AGENCIJE ZA PROMET NEKRETNINA „ROTTAL“, jedna je od vodećih kuća za posredovanje u prometu nekretnina u zemlji.

Prva i najvažnija činjenica je da smo uspjeli da okupimo najsposobnije ljude koji se bave ovim poslom, koji uvek ispunjavaju svoja obećanja.
Naš ciljni marketing donosi rezultate kreativnom upotrebom sopstvenih publikacija, lokalnih i nacionalnih štampanih i elektronskih medija, ali i primjenom novih, inovativnih marketinških tehnika. Jedan od takvih primjera je i naša internet prezentacija koja uz primjenu novih tehnologija omogućava da sve relevantne karakteristike nekretnine koja se prodaje dopru do najšireg spektra potencijalnih kupaca.
Stvar je povjerenja –
a Vi ga poklonite samo provjerenim,
onima čija su organizacija i doslednost garancija za uspjeh.
I da bi bili sigurni da Vam nudimo stvarne mogućnosti a ne obećanja potpišite sa nama Ugovor o posredovanju.
Zašto je potrebno zaključiti Ugovor o posredovanju

Vaša nekretnina je vjerovatno najveća vrijednost koju posjedujete.
Stoga njena prodaja obično predstavlja jedan od najstresnijih događaja u Vašem životu.

Ukoliko želite da umanjite prisustvo stresa prilikom prodaje, jedno od najboljih rešenja jeste izbor pravog posrednika.

U kupoprodaji nekretnina AGENCIJA ZA PROMET NEKRETNINA „ROTTAL“ kao posrednik dolazi do velikog broja podataka koji predstavljaju poslovnu tajnu. ,te se obavezuje da će kao poslovnu tajnu čuvati sve informacije do kojih dođu tokom kupoprodaje , dakle garantuju diskreciju.

Garancija je riječ koja je svima poznata , u prometu nekretnina ona često ima marketinsko značenje. Garancija se daje pismenim putem , ugovorom o posredovanju. Usmene garancije i obećanja su bezvrijedna.
Većina posrednika nema ugovor ni sa vama, ni sa drugom stranom, nisu čak ni registrovani, ni sa agentima nemaju ugovor a kamoli radni odnos propisan zakonom o diskreciji ni govora. dovode u Vaš dom ljude kao potencijalne kupce čiji identitet ne znaju.

Vjerujte, pismeni sporazumi često rešavaju nesporazume - Samo ako ste pismenim ugovorom u odnosu sa posrednikom imate izgleda da ostvarite naknadu za eventualnu pretrpljenu štetu.

Imate li posla sa agencijama koje neće pismene ugovore, uz obrazloženje da im je vaša riječ dovoljna - razmislite da li je Vama dovoljna njihova.


© DOO Rottal - sva prava zadržana
(webdesign by A.Tomic)